Målare i Skå

Annons:

Målare i Skå - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skå som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skå. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skå som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skå för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skå som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skå

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skå vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skå.

Niklas Persson Måleri AB
Plommonv. 1 B
179 75 SKÅAlldeko
Torsbergsv. 8


Stejar HB
Skå Kyrkväg 53
179 75 SKÅ

Annons:

Kostnad för målare i Skå

Pris och kostnad för målare i Skå kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skå. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skå kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skå.

Målarfakta om Skå

I Skå finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skå:

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här kan kan du läsa mer om orten Skå om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skå.

I Skå fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skå. Om du ändå inte hittar någon målare i Skå som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.