Målare i Sigtuna

Annons:

Målare i Sigtuna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sigtuna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sigtuna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sigtuna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sigtuna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sigtuna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sigtuna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sigtuna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sigtuna.

Sambor, Marek & Gidzinska, Malgorzata
Ingemunds v. 7
193 40 Sigtuna

Annons:

Kostnad för målare i Sigtuna

Pris och kostnad för målare i Sigtuna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sigtuna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sigtuna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sigtuna.

Målarfakta om Sigtuna

I Sigtuna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sigtuna:

Sigtuna är en tätort i Sigtuna kommun i Stockholm. Sigtuna ligger vid Mälaren och grundades av Erik Segersäll runt år 980. Sigtuna var den första egentliga staden i dåvarande Sverige och sedan säte för den förste kristne kungen, Olof Skötkonung, som här lät slå de första svenska mynten.

Yta: 456,66 hektar
Invånarantal: 8444, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sigtuna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sigtuna.

I Sigtuna fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sigtuna. Om du ändå inte hittar någon målare i Sigtuna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.