Målare i Segersäng

Annons:

Målare i Segersäng - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Segersäng som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Segersäng. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Segersäng som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Segersäng för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Segersäng som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Segersäng

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Segersäng vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Segersäng.

Dankkim HB
Korpslingan 68
148 40 Segersäng


M. Olsson Måleri
Korpslingan 76
148 40 Segersäng

Annons:

Kostnad för målare i Segersäng

Pris och kostnad för målare i Segersäng kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Segersäng. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Segersäng kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Segersäng.

Målarfakta om Segersäng

I Segersäng finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Segersäng:

Segersäng är en tätort i Nynäshamns kommun i Stockholms län. När Nynäsbanan öppnades år 1901 inrättades en station med namnet Sorunda. Denna namnändrades 1917 till Segersäng och flyttades också cirka 100 meter.

Yta: 56,12 hektar
Invånarantal: 608, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Segersäng om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Segersäng.

I Segersäng fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Segersäng. Om du ändå inte hittar någon målare i Segersäng som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.