Målare - DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo

Annons:

DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Saltsjö-Boo. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Saltsjö-Boo kan du ta kontakt med DI-MaS Lokalvård AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Saltsjö-Boo. DI-MaS Lokalvård AB är ett av flera målerier i Saltsjö-Boo som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo.

DI-MaS Lokalvård AB
Snickarv. 3
132 38 Saltsjö
08 - 642 60 51


Karta och vägbeskrivning till DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Saltsjö-Boo.

DI-MaS Lokalvård AB
Snickarv. 3
132 38 Saltsjö
08 - 642 60 51

Annons:

Pris på målning i Saltsjö-Boo - DI-MaS Lokalvård AB

pris för målning varierar mellan DI-MaS Lokalvård AB och andra målare i Saltsjö-Boo så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Saltsjö-Boo samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Saltsjö-Boo.

Kommenterat om DI-MaS Lokalvård AB i Saltsjö-Boo