Målare i Rosersberg

Annons:

Målare i Rosersberg - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Rosersberg som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Rosersberg. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Rosersberg som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Rosersberg för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Rosersberg som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Rosersberg

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Rosersberg vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Rosersberg.

Rosersbergs Byggnads AB
Skånela 133
195 96 Rosersberg


Sandå Sverige AB
Norrsundav. 105
195 70 Rosersberg


Scandinavian Pacific Svenska HB
Rosersbergsv. 46 B
195 71 ROSERSBERG


Linoljemålarna I Sigtuna AB
Ekebykvarn
195 96 Rosersberg


Bollstanäs Måleri AB
Drottningv. 97
195 71 ROSERSBERG


Rcb Entreprenad, AB
Verkavägen 101
195 95 ROSERSBERG


Hummelgård Måleri AB
Vantarboda
195 95 ROSERSBERG


Rimi Bygg AB
Norrsunda Skoby 110
195 95 ROSERSBERG


Jan Levén Fastighetsservice
Kungsv. 45 B
195 70 Rosersberg

Annons:

Kostnad för målare i Rosersberg

Pris och kostnad för målare i Rosersberg kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Rosersberg. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Rosersberg kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Rosersberg.

Målarfakta om Rosersberg

I Rosersberg finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Rosersberg:

Rosersberg är en tätort i Sigtuna kommun som ligger mellan Märsta och Upplands Väsby. Strax utanför tätorten finns Rosersbergs slott, Anstalten Storboda, Räddningsskolan i Rosersberg.[2] och ett stort industriområde med bl.a. logistikcenter, kombiterminal och postterminal.

Yta: 183,62 hektar
Invånarantal: 1 671, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Rosersberg om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Rosersberg.

I Rosersberg fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Rosersberg. Om du ändå inte hittar någon målare i Rosersberg som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.