Målare i Österhaninge

Annons:

Målare i Österhaninge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Österhaninge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Österhaninge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Österhaninge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Österhaninge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Österhaninge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Österhaninge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Österhaninge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Österhaninge.

Svenlins Bygg Team AB
Klockarlötsvägen 17 A
137 95 österhaninge


Stockholms Fönster & Måleri AB
Klockarlötsvägen 22
137 95 österhaninge

Annons:

Kostnad för målare i Österhaninge

Pris och kostnad för målare i Österhaninge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Österhaninge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Österhaninge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Österhaninge.

Målarfakta om Österhaninge

I Österhaninge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Österhaninge:

Österhaninge kyrkby ligger kring Österhaninge kyrka i Österhaninge socken på Södertörn. Bebyggelsen som bildar en småort, av SCB benämnd Österhaninge, är belägen inom Haninge kommun, i södra Storstockholm.

Yta: 39 hektar
Invånarantal: 131, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Österhaninge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Österhaninge.

I Österhaninge fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Österhaninge. Om du ändå inte hittar någon målare i Österhaninge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.