Målare i Ösmo

Annons:

Målare i Ösmo - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ösmo som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ösmo. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ösmo som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ösmo för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ösmo som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ösmo

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ösmo vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ösmo.

Carl Lennart Pierre Hägerbäck
Vansta 22
148 92 ösmo


Tingans Måleri I Stockholm AB
Hugins v. 13
148 33 ÖSMO


Juningers Måleri & Dekoration AB
Sittesta 54
148 91 ÖSMO


Douglas Måleri
Blåsippestigen 30
148 92 ösmo


F Juninger:S Måleri & Dekoration
Sittesta 54
148 91 ÖSMO


Bloms Alltjänst
Älvuddsv. 7
148 91 ÖSMO


Bröderna Adolfssons Måleri HB
Mejeriv. 12 B
148 31 ÖSMO


Tefa Måleri
Beles v. 1
148 33 ÖSMO


Blågul Hemstäd
Överforsv. 11
148 91 ÖSMO


Kaalings Måleri
Situna Ängsv. 7
148 91 ÖSMO

Annons:

Kostnad för målare i Ösmo

Pris och kostnad för målare i Ösmo kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ösmo. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ösmo kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ösmo.

Målarfakta om Ösmo

I Ösmo finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ösmo:

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ösmo om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ösmo.

I Ösmo fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ösmo. Om du ändå inte hittar någon målare i Ösmo som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.