Målare i Nynäshamn

Annons:

Målare i Nynäshamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nynäshamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nynäshamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nynäshamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nynäshamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nynäshamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nynäshamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nynäshamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nynäshamn.

Casteberg Måleri
Sigyns v. 5 C
149 33 NYNÄSHAMN


Håkan Pettersson Måleri AB
Sands Backar 10
149 51 NYNÄSHAMN


Larsson T Måleri & Allservice
Edsg. 1 B
149 34 Nynäshamn


Håkan Petterssons Måleri
Sands Backar 10
149 51 NYNÄSHAMN


Södertörns Måleri AB
Konsul Johnsons v. 12
149 45 Nynäshamn


Hasse P. Produktion
Skolg. 54
149 30 Nynäshamn


Olsson, Tomas
Mörbyv. 62
149 31 NYNÄSHAMN


Heimdals Måleri
Sigyns v. 4 B
149 33 NYNÄSHAMN


Malmstens Måleri o. Färgsättning AB
Konsul Johnsons v. 6
149 45 Nynäshamn

Annons:

Kostnad för målare i Nynäshamn

Pris och kostnad för målare i Nynäshamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nynäshamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nynäshamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nynäshamn.

Målarfakta om Nynäshamn

I Nynäshamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nynäshamn:

Nynäshamn är en tätort samt centralort i Nynäshamns kommun, Stockholms län. Nynäshamn är beläget längst söderut på Södertörn, 58 kilometer söder om Stockholm. Staden växte fram som uthamn till Stockholm, på mark som tidigare tillhört Nynäs gods.

Yta: 667,58 hektar
Invånarantal: 13 510, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nynäshamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nynäshamn.

I Nynäshamn fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nynäshamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Nynäshamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.