Målare i Nykvarn

Annons:

Målare i Nykvarn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nykvarn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nykvarn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nykvarn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nykvarn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nykvarn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nykvarn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nykvarn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nykvarn.

P. Lindéns Måleri AB
Mossv. 17 A
155 30 NYKVARN


Måleriservice Staffan Everitt
Näsåv. 68
155 91 Nykvarn


Johanna Jonsson
Stenkullev. 17
155 34 NYKVARN


Lindell Hans Gunnar
Frejav. 4
155 34 NYKVARN


Accent Måleri I Mälardalen AB
Tallbacksv. 40
155 30 NYKVARN


R.Eko Måleri
Ryssjöv. 30
155 93 Nykvarn


Färg- och Måleriutveckling I Mälardalen AB
Skärarev. 18
155 31 NykvarnTrymis Bygg&Måleri AB
Sätrav. 11


Terumak Måleri AB
Näsåv. 19
155 91 Nykvarn


Fix & Rutin Bygg Snickeri Måleri HB
070 - 717 78 81Barbro Gudrun i Pete
Skiren
155 94 NYKVARN

Annons:

Kostnad för målare i Nykvarn

Pris och kostnad för målare i Nykvarn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nykvarn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nykvarn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nykvarn.

Målarfakta om Nykvarn

I Nykvarn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nykvarn:

Nykvarn är en tätort och centralort i Nykvarns kommun i Stockholms län i Södermanland. Orten ligger 1,5 mil väster om Södertälje.I Nykvarn finns grundskolorna Turingeskolan (F-5), Björkestaskolan (F-5) och Lillhagaskolan (6-9). Nykvarns herrgård ligger i orten som genomkorsas av Svealandsbanan

Yta: 439,33 hektar
Invånarantal: 6 497, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nykvarn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nykvarn.

I Nykvarn fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nykvarn. Om du ändå inte hittar någon målare i Nykvarn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.