Målare i Nacka

Annons:

Målare i Nacka - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Nacka som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Nacka. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Nacka som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Nacka för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Nacka som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Nacka

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Nacka vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Nacka.

Rundström Måleri AB
Klyvarev. 62 D
131 42 NACKA


I Tid & Rum
Ektorpsv. 2 -4
131 47 Nacka


Myrén & Söner AB, Målerifirman Walter
Nysätrav. 14
131 33 NACKA


Kulturhantverkarna
Smedjegatan 18 Sickla Köpkvarter
131 54 Nacka


Jae Produktion
Knut Stangenbergs v. 156
131 47 Nacka

Annons:

Kostnad för målare i Nacka

Pris och kostnad för målare i Nacka kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Nacka. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Nacka kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Nacka.

Målarfakta om Nacka

I Nacka finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Nacka:

Nacka är den centrala bebyggelsen i Nacka kommun, Stockholms län och som utgör en del av tätorten Stockholm och är centralort i kommunen. Omfattningen av Nacka är inte väldefinierat och avser i vissa sammanhang enbart den centrala bebyggelsen på Sicklaön kring Nacka kyrka och Nacka centrum.

Yta: 100 km2
Invånarantal: 33 057, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Nacka om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Nacka.

I Nacka fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Nacka. Om du ändå inte hittar någon målare i Nacka som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.