Målare i Munsö

Annons:

Målare i Munsö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Munsö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Munsö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Munsö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Munsö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Munsö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Munsö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Munsö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Munsö.

S&S Målerifirma HB
Spettv. 3
178 91 Munsö


Bengt Wallins Målerifirma
Mariedalsvägen 1
178 91 Munsö

Annons:

Kostnad för målare i Munsö

Pris och kostnad för målare i Munsö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Munsö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Munsö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Munsö.

Målarfakta om Munsö

I Munsö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Munsö:

Munsö är en småort i Ekerö kommun och kyrkbyn i Munsö socken, belägen på ön Munsön. Munsö kyrka ligger här.

Yta: 20 hektar
Invånarantal: 126, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Munsö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Munsö.

I Munsö fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Munsö. Om du ändå inte hittar någon målare i Munsö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.