Målare i Ljusterö

Annons:

Målare i Ljusterö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ljusterö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ljusterö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ljusterö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ljusterö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ljusterö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ljusterö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ljusterö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ljusterö.

Ohlsson Hans Måleri
Häggströms v. 12
184 95 LJUSTERÖ

Annons:

Kostnad för målare i Ljusterö

Pris och kostnad för målare i Ljusterö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ljusterö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ljusterö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ljusterö.

Målarfakta om Ljusterö

I Ljusterö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ljusterö:

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här kan kan du läsa mer om orten Ljusterö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ljusterö.

I Ljusterö fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ljusterö. Om du ändå inte hittar någon målare i Ljusterö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.