Målare - Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö

Annons:

Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Lidingö. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Lidingö kan du ta kontakt med Strids Måleri Penseltapet AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Lidingö. Strids Måleri Penseltapet AB är ett av flera målerier i Lidingö som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö.

Strids Måleri Penseltapet AB
Ängsklockev. 2
181 57 Lidingö
070 - 866 73 97


Karta och vägbeskrivning till Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Lidingö.

Strids Måleri Penseltapet AB
Ängsklockev. 2
181 57 Lidingö
070 - 866 73 97

Annons:

Pris på målning i Lidingö - Strids Måleri Penseltapet AB

pris för målning varierar mellan Strids Måleri Penseltapet AB och andra målare i Lidingö så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Lidingö samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Lidingö.

Kommenterat om Strids Måleri Penseltapet AB i Lidingö