Målare i Kungsängen

Annons:

Målare i Kungsängen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kungsängen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kungsängen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kungsängen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kungsängen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kungsängen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kungsängen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kungsängen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kungsängen.

Dolk Design & Bygg AB
Lennartsvägen 2 Kungsängen 2
196 93 KUNGSÄNGENHantverksproffsen Stockholm AB
Granhammar


T Boyagi Måleri
Tallrisv. 6
196 39 KUNGSÄNGEN


Kungsängens Måleri & Bygg AB
Pannåv. 28
196 38 KungsängenSkeppars Måleri AB
Rönnbärsv. 55


Hantverksproffsen i Solna HB
Granhammar Lindesvik 1
196 92 Kungsängen


Ekebydahls Måleri AB
Mullbärsstigen 23
196 34 Kungsängen


Thanings Entreprenad, Fredrik
Länsmans v. 4
196 34 Kungsängen


Thanings Målerivision AB
Sandgrindsvägen
196 34 Kungsängen


H & H Måleri AB
Bomullsv. 1
196 38 Kungsängen


Jerkers Måleri & Bygg
Sandgrindsv. 5
196 34 Kungsängen


Mikael Sandström Entreprenad AB
Bergv. 14 D
196 31 KUNGSÄNGENLicus Byggservice
V


Don C. Bygg Och Service
Tarantellastigen 12
196 37 KUNGSÄNGEN


Boström Zetterström Måleri AB
Galtrörsvägen 5
196 36 Kungsängen

Annons:

Kostnad för målare i Kungsängen

Pris och kostnad för målare i Kungsängen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kungsängen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kungsängen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kungsängen.

Målarfakta om Kungsängen

I Kungsängen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kungsängen:

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Kungsängen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kungsängen.

I Kungsängen fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kungsängen. Om du ändå inte hittar någon målare i Kungsängen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.