Målare i Kista

Annons:

Målare i Kista - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Kista som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 12 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Kista. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Kista som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Kista för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Kista som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Kista

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Kista vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Kista.

Millroth Och Malmberg Multimotion AB
Hanstavägen 80
164 55 KISTA


Exclusive Målning I Stockholm
Jyllandsg. 95
164 47 Kista


M&D Larsson Bygg & Alltjänst HB
Nordkapsg. 10
164 36 KistaNymålat Av Jocke Lilja AB
österög


Jo-Ven Kista Måleri
Västfjordsgatan 50
164 55 KISTA


Markku Risto Tapio Valonen
Mariehamnsg. 12 A
164 71 KISTA


ALGETi Måleri & Snickeri HB
Bergeng. 6
164 35 KISTA


Youssouf, Sinan
Lofoteng. 2
164 33 KISTA


Obededom HB
Sibeliusgången 16
164 73 KISTA


Karras Puts & Fasad AB
Sorög. 59
164 47 Kista


Alex Bygg & Städ HB
Langelandsg. 38
164 43 KistaMåleri & Renovering
Mariehamnsg. 12

Annons:

Kostnad för målare i Kista

Pris och kostnad för målare i Kista kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Kista. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Kista kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Kista.

Målarfakta om Kista

I Kista finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Kista:

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här kan kan du läsa mer om orten Kista om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Kista.

I Kista fanns det totalt 12 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Kista. Om du ändå inte hittar någon målare i Kista som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.