Målare i Järna

Annons:

Målare i Järna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Järna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 21 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Järna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Järna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Järna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Järna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Järna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Järna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Järna.

Hagströms Gruppen AB
Tuna Industriv. 11
153 30 Järna


Järna Lasyrmåleri AB
Skäve Gård Ateljé
153 31 JÄRNA


Färgsatt Måleri i Järna AB
Snickarv. 18 A
153 35 JÄRNA


Löndqvist Schakt&Entrepenad
Snorpv. 33 Asphöjden
153 95 JÄRNA


Berga Målerikonservering
Brandalsund 53
153 91 JÄRNA


Målargården AB

Frands AB
ölbackenKallfors Måleri & Dekor AB
Sveas v. 34Göran Andersson Målerikonsult
Grönkullastigen


Nordiska Naturhem AB
Almviks Gård
153 95 JÄRNABil & Båt sadelmakeri Tapetserarverkstad Stockholm
Snorp


Gnills Måleri AB
Albrov. 13
153 38 Järna


Eliel
Bergsg. 10 A
153 35 JÄRNA


Limnells Måleri AB
Överjärna Laggartorp 2
153 95 JÄRNA


Trallmann AB

Höök Janne
Prästgårdsv. 3


Målerifirma Sture Hagström AB
Tuna Industriv. 11
153 30 Järna


Målare Lars Axelsson AB
Metarv. 17
153 35 JÄRNA


ForsbroFärg
Forsbrov. 4
153 31 JÄRNA


Fredriksson, Bernth
Mossv. 40
153 37 JÄRNA


Limnells Måleri AB
EKLIDEN Laggartorp
153 95 JÄRNA

Annons:

Kostnad för målare i Järna

Pris och kostnad för målare i Järna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Järna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Järna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Järna.

Målarfakta om Järna

I Järna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Järna:

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Järna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Järna.

I Järna fanns det totalt 21 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Järna. Om du ändå inte hittar någon målare i Järna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.