Målare i Huddinge

Annons:

Målare i Huddinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Huddinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Huddinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Huddinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Huddinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Huddinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Huddinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Huddinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Huddinge.

Ekfelts Måleriservice AB, H
Dalhemsv. 44
141 46 Huddinge


Robert Hedqvist Måleri AB
Hermelinv. 8
141 40 Huddinge


G.R.G Måleri O Färgsättning
Malmbergsv. 30
141 91 Huddinge


JHs Målerifinish
Bergakungsv. 14
141 41 HUDDINGE


Noréns Färg AB
Runv. 2
141 48 Huddinge


Snättringe Måleri
Kallkärrsv. 62
141 41 HUDDINGE


Gazog AB
Marmorv. 13
141 43 HUDDINGE


MJ Hantverk
Runv. 10
141 48 Huddinge


Kvalitetsmåleri
Mellantorpsv. 9
141 91 Huddinge


Welanders Måleri
Björkstigen 8
141 44 Huddinge


Skyttings Bygg & Måleri
Per Albins v. 4
141 32 HUDDINGE

Annons:

Kostnad för målare i Huddinge

Pris och kostnad för målare i Huddinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Huddinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Huddinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Huddinge.

Målarfakta om Huddinge

I Huddinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Huddinge:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan kan du läsa mer om orten Huddinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Huddinge.

I Huddinge fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Huddinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Huddinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.