Målare - Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö

Annons:

Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Hölö. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Hölö kan du ta kontakt med Viksbergs Plattsättning & Måleri AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Hölö. Viksbergs Plattsättning & Måleri AB är ett av flera målerier i Hölö som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö.

Viksbergs Plattsättning & Måleri AB
Rafémo 2
153 92 Hölö
070 - 443 83 72


Karta och vägbeskrivning till Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Hölö.

Viksbergs Plattsättning & Måleri AB
Rafémo 2
153 92 Hölö
070 - 443 83 72

Annons:

Pris på målning i Hölö - Viksbergs Plattsättning & Måleri AB

pris för målning varierar mellan Viksbergs Plattsättning & Måleri AB och andra målare i Hölö så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Hölö samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Hölö.

Kommenterat om Viksbergs Plattsättning & Måleri AB i Hölö