Målare i Hölö

Annons:

Målare i Hölö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hölö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hölö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hölö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hölö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hölö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hölö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hölö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hölö.

Viksbergs Plattsättning & Måleri AB
Rafémo 2
153 92 Hölö


Edins Måleri & Kakel AB
Hammarv. 14
153 94 Hölö


Ahlboms Måleri AB
Klyvstigen 13
153 94 Hölö


Claesén Måleri, Tommy
Granv. 24
153 71 HÖLÖ


Jch Måleri
Viv. 9
153 71 HÖLÖ


Team Gul & Blå AB
Idrottsv. 15
153 71 HÖLÖ

Annons:

Kostnad för målare i Hölö

Pris och kostnad för målare i Hölö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hölö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hölö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hölö.

Målarfakta om Hölö

I Hölö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hölö:

Hölö är en tätort i Södertälje kommun och kyrkbyn i Hölö socken i Södermanland. Orten är belägen strax norr om Vagnhärad, söder om Södertälje. Den ramas in av Nyköpingsbanan i väster och E4 i öster.

Yta: 133,21 hektar
Invånarantal: 1 400, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hölö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hölö.

I Hölö fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hölö. Om du ändå inte hittar någon målare i Hölö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.