Målare i Hässelby

Annons:

Målare i Hässelby - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hässelby som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 17 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hässelby. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hässelby som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hässelby för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hässelby som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hässelby

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hässelby vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hässelby.

Hässelby Måleri o. Konsult AB
Fagerstrand 87
165 71 HÄSSELBY


Västermalms Entreprenad AB
Gartnerstigen 8
165 70 HässelbyOl Måleri
Hässelby


Brozins Måleri
Snårvindev. 57
165 74 Hässelby


Tommys Mtm AB
Kavaljersstigen 4
165 57 HÄSSELBY


Gybäcks Måleri AB
Fyrklöversbackarna 28
165 65 Hässelby


J Strömbergs Måleri & Fastservice AB
Edelundav. 63
165 70 Hässelby


Tony Eriksson Måleri
Kavaljersstigen 14
165 57 HÄSSELBY


Stockholm Västra Måleri
Krypljungsgränd 18
165 78 Hässelby


Hässelby Måleri & Konsult AB
Fagerstrand 87
165 71 HÄSSELBY


Caza Moderna Bygg AB
Blomkronegränd 2
165 78 Hässelby


Haknys Måleri&Konsult
Fagerstrand 109
165 71 HÄSSELBY


Sundman & Son AB, Målerifirma
Hässelby Gårds Centrum
HÄSSELBY


Artur Snickare
Carl Bondes v. 60
165 74 Hässelby


Gybäcks Måleri AB
Fyrklöversbackarna 28
165 65 HässelbyPercy David Roman Villacorta
Olof


Två Händer i Stockholm AB
Grantoppsgränd 46
165 77 HÄSSELBY

Annons:

Kostnad för målare i Hässelby

Pris och kostnad för målare i Hässelby kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hässelby. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hässelby kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hässelby.

Målarfakta om Hässelby

I Hässelby finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hässelby:

Hässelby är ett område i Västerort i Stockholms kommun, vilket omfattar stadsdelarna Hässelby gård, Hässelby strand och Hässelby villastad. Området motsvarar geografiskt Hässelby församling i Svenska kyrkan. Namnet är hämtat från Hässelby slott, vars ägor omfattade stora områden inom de nuvarande tre stadsdelarna.

Yta: 19,6 km2
Invånarantal: 71 042, år 2014

Här kan kan du läsa mer om orten Hässelby om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hässelby.

I Hässelby fanns det totalt 17 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hässelby. Om du ändå inte hittar någon målare i Hässelby som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.