Målare i Haninge

Annons:

Målare i Haninge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Haninge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Haninge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Haninge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Haninge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Haninge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Haninge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Haninge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Haninge.

MåleriRåd AB
Nynäsv. 3 G
136 47 HANINGE

Annons:

Kostnad för målare i Haninge

Pris och kostnad för målare i Haninge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Haninge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Haninge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Haninge.

Målarfakta om Haninge

I Haninge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Haninge:

Haninge kommun är en skärgårdskommun samt förort till Stockholm i Stockholms län. Centralort är Handen som är en del av tätorten Stockholm. Kommunen är belägen på ön Södertörn i nordöstra delen av landskapet Södermanland. I öster gränsar kommunen till Östersjön med Stockholms södra skärgård.

Yta: 464,37 km2
Invånarantal: 83 866, år 2015

Här kan kan du läsa mer om orten Haninge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Haninge.

I Haninge fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Haninge. Om du ändå inte hittar någon målare i Haninge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.