Målare i Handen

Annons:

Målare i Handen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Handen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Handen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Handen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Handen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Handen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Handen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Handen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Handen.

ND Måleri
Midgårdsv. 32
136 38 HANDEN


Br Måleri & Fastigheter AB
Vikingav. 23
136 43 HANDEN


Björn NordinS Måleri
Tuvv. 9
136 39 Handen

Annons:

Kostnad för målare i Handen

Pris och kostnad för målare i Handen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Handen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Handen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Handen.

Målarfakta om Handen

I Handen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan kan du läsa mer om orten Handen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Handen.

I Handen fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Handen. Om du ändå inte hittar någon målare i Handen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.