Målare i Hallstavik

Annons:

Målare i Hallstavik - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Hallstavik som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 11 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Hallstavik. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Hallstavik som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Hallstavik för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Hallstavik som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Hallstavik

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Hallstavik vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Hallstavik.

Pelle Johansson Entreprenad
Kristinelundsstigen 6
763 91 HALLSTAVIK


Smedbergs Måleri
Ljungv. 10 B
763 35 HALLSTAVIK


Hallsta Måleri & Dekor
Hammarbyhöjden 10
763 91 HALLSTAVIK


Hallstaviks Städ & Allservice
Karolinav. 12
763 42 HALLSTAVIK


Boslagen AB
Gottstav. 48
763 41 HallstavikBygg O Städservice I Hallstavik, HB
Norrby Brygga 34


Lundells Färg och Måleri
Uppsalav. 2
763 30 Hallstavik


Ihem Entreprenad
Uppsalav. 2 -B
763 30 Hallstavik


Thelandersson Bygg Och Måleri AB
Tulkav. 4
763 34 Hallstavik


Gunno Hagman Lantbruk, Måleri & Förvaltning
Märtav. 10
763 42 HALLSTAVIK


Forats Måleri
Gottstav. 4 A
763 41 Hallstavik

Annons:

Kostnad för målare i Hallstavik

Pris och kostnad för målare i Hallstavik kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Hallstavik. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Hallstavik kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Hallstavik.

Målarfakta om Hallstavik

I Hallstavik finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Hallstavik:

Hallstavik är en tätort i Norrtälje kommun, Stockholms län, Uppland, cirka 41 km nordnordväst om Norrtälje, och cirka 61 km ostnordost om Uppsala, belägen där Skeboån mynnar i Edeboviken, mitt i Roslagen.Hallsta var fram till början av 1900-talet, en by gränsande till grannbyarna Tulka, Skärsta och Gottsta.

Yta: 469,23 hektar
Invånarantal: 4 476, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Hallstavik om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Hallstavik.

I Hallstavik fanns det totalt 11 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Hallstavik. Om du ändå inte hittar någon målare i Hallstavik som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.