Målare i Grödinge

Annons:

Målare i Grödinge - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Grödinge som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Grödinge. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Grödinge som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Grödinge för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Grödinge som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Grödinge

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Grödinge vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Grödinge.

Grödinge Måleri AB
Råby 14
147 91 GRÖDINGE


Botvids Måleri & Bygg
Vårstav. 15 A
147 70 Grödinge


08 - Företagsgrupp AB
Vårstatorpet 1
147 91 GRÖDINGEHenrik Karlströms Måleri AB
ViadTony Zirath S Måleri AB
Byrsta


Torgets Bygg & Måleri AB
Kärrhagen 1
147 91 GRÖDINGE

Annons:

Kostnad för målare i Grödinge

Pris och kostnad för målare i Grödinge kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Grödinge. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Grödinge kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Grödinge.

Målarfakta om Grödinge

I Grödinge finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Grödinge:

Grödinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad, ingår sedan 1971 i Botkyrka kommun och motsvarar från 2016 Grödinge distrikt. Grödinge socken har medeltida ursprung. 1968 överfördes från Mörkö socken södra delen av Näslandet och 1974 överfördes hit en mindre del av Sorunda socken.

Yta: 116 km2
Invånarantal: 5023, år 2000

Här kan kan du läsa mer om orten Grödinge om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Grödinge.

I Grödinge fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Grödinge. Om du ändå inte hittar någon målare i Grödinge som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.