Målare i Farsta

Annons:

Målare i Farsta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Farsta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 13 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Farsta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Farsta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Farsta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Farsta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Farsta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Farsta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Farsta.

JF Måleriteam AB
Lysviksg. 83
123 42 FARSTA


Millands Måleri AB
Russinv. 73
123 59 FARSTA


Skeppsholmens Måleri, Design & Inredning
Ekshäradsg. 88 A
123 46 FARSTA


K Lennströms Måleri
Mobackav. 7
123 52 Farsta


Pär Ekelund AB - Målare med Färg
Eklidsgränd 22
123 46 FARSTA


Peter Hellmans Måleri AB
Långviksv. 25
123 52 Farsta


Contractors Schöld
Ullerudsbacken 54
123 73 FARSTAR. Malms Byggservice
Kristinehamnsg. 91


Mike och Partners AB

Gpj Måleri AB
Forshagag


Jimmy Ekenhall Måleri AB
Nordmarksv. 62
123 72 FarstaSpik & Pensel Hälsingland AB
Russinv. 4 A


Björkhagens Måleri AB
Munkforsplan 23
123 47 Farsta

Annons:

Kostnad för målare i Farsta

Pris och kostnad för målare i Farsta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Farsta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Farsta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Farsta.

Målarfakta om Farsta

I Farsta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Farsta:

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här kan kan du läsa mer om orten Farsta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Farsta.

I Farsta fanns det totalt 13 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Farsta. Om du ändå inte hittar någon målare i Farsta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.