Målare i Färentuna

Annons:

Målare i Färentuna - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Färentuna som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Färentuna. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Färentuna som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Färentuna för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Färentuna som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Färentuna

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Färentuna vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Färentuna.

Seppo L:S Måleri
Rönnebov. 13
179 98 Färentuna


Lennart Lindqvist Måleri & Plattsättning
Frälsegårdsv. 6
179 97 FÄRENTUNA


IXBO Gruppen HB
Skönvik 131
179 98 Färentuna


Målarkåren Kent Sahlström AB
Ölstaholmsv. 4
179 98 FärentunaPer Danielsson Måleri
Ettans


Arilla Larsas Måleri
Udden 5
179 97 FÄRENTUNA

Annons:

Kostnad för målare i Färentuna

Pris och kostnad för målare i Färentuna kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Färentuna. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Färentuna kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Färentuna.

Målarfakta om Färentuna

I Färentuna finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Färentuna:

Färentuna är en före detta småort i Ekerö kommun och kyrkby i Färentuna socken på Färingsö. År 2005 bodde 68 personer i Färentuna. Här finns Färentuna kyrka som byggdes på 1100-talet. Inmurade i kyrkan finns runstenarna Upplands runinskrifter 20. I Färentuna finns en skola, med förskoleklass-årskurs 6.

Yta: 9 hektar
Invånarantal: 68, år 2005

Här kan kan du läsa mer om orten Färentuna om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Färentuna.

I Färentuna fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Färentuna. Om du ändå inte hittar någon målare i Färentuna som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.