Målare - Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen

Annons:

Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Enskededalen. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Enskededalen kan du ta kontakt med Strandberg Måleri, Kjell för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Enskededalen. Strandberg Måleri, Kjell är ett av flera målerier i Enskededalen som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen.

Strandberg Måleri, Kjell
Matilda Jungstedts v. 12
121 33 ENSKEDEDALEN
070 - 822 12 55


Karta och vägbeskrivning till Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Enskededalen.

Strandberg Måleri, Kjell
Matilda Jungstedts v. 12
121 33 ENSKEDEDALEN
070 - 822 12 55

Annons:

Pris på målning i Enskededalen - Strandberg Måleri, Kjell

pris för målning varierar mellan Strandberg Måleri, Kjell och andra målare i Enskededalen så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Enskededalen samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Enskededalen.

Kommenterat om Strandberg Måleri, Kjell i Enskededalen