Målare i Enskededalen

Annons:

Målare i Enskededalen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Enskededalen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Enskededalen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Enskededalen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Enskededalen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Enskededalen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Enskededalen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Enskededalen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Enskededalen.

Strandberg Måleri, Kjell
Matilda Jungstedts v. 12
121 33 ENSKEDEDALEN


J-O Wikström:S Måleri
08 - 649 57 17Tobias Måleri & Produktion
Åstorpsringen 39
121 31 ENSKEDEDALEN


Leif Pehrsson Fibriteputs AB
Skördev. 88
121 33 ENSKEDEDALENMåleridesign.Egarp
Glasmålarv. 4


Haninge Måleri o. Son
Åsgärdev. 99
121 31 ENSKEDEDALEN


Skönstaholms Måleri AB
G. Tyresöv. 369
121 34 EnskededalenBladepipe Construction AB
Bersågränd


Down Under Måleri AB
Dalgränd 5
121 30 Enskededalen

Annons:

Kostnad för målare i Enskededalen

Pris och kostnad för målare i Enskededalen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Enskededalen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Enskededalen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Enskededalen.

Målarfakta om Enskededalen

I Enskededalen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Enskededalen:

Enskededalen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Enskededalen består huvudsakligen av småhus som byggdes som en trädgårdsstad på 1920-talet. Området ingick till en början i stadsdelen Gamla Enskede, där Stockholms första trädgårdsstad ("Enskede trädgårdsstad") började anläggas 1909.

Yta: 66 hektar
Invånarantal: 2253, år 2007

Här kan kan du läsa mer om orten Enskededalen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Enskededalen.

I Enskededalen fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Enskededalen. Om du ändå inte hittar någon målare i Enskededalen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.