Målare i Enskede Gård

Annons:

Målare i Enskede Gård - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Enskede Gård som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Enskede Gård. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Enskede Gård som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Enskede Gård för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Enskede Gård som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Enskede Gård

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Enskede Gård vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Enskede Gård.

Stern Målerifirma, Lars
Bägerstav. 60
120 47 Enskede

Annons:

Kostnad för målare i Enskede Gård

Pris och kostnad för målare i Enskede Gård kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Enskede Gård. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Enskede Gård kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Enskede Gård.

Målarfakta om Enskede Gård

I Enskede Gård finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Enskede Gård:

Enskede gård är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Johanneshov, Gamla Enskede, Enskedefältet och Årsta. Stadsdelen saknar ett stadsdelscentrum, närmaste finns i Johanneshov och Gamla Enskede. Namnet Enskede gård kommer från det tidigare säteriet och storgodset Enskede gård, som ligger vid Enskede gårdsväg 25.

Yta: 86 hektar
Invånarantal: 2871, år

Här kan kan du läsa mer om orten Enskede Gård om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Enskede Gård.

I Enskede Gård fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Enskede Gård. Om du ändå inte hittar någon målare i Enskede Gård som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.