Målare i Ekerö

Annons:

Målare i Ekerö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Ekerö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Ekerö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Ekerö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Ekerö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Ekerö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Ekerö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Ekerö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Ekerö.

2hansson HB
Gräsåkersv. 27 C
178 36 EKERÖMälarö Färg & Tapet AB
Bryggav. 100


Inom Hus i Stockholm
Solv. 6 B
178 33 Ekerö


Färgtösens Måleri
Singelgränd 24
178 40 Ekerö


Helgöns Måleri Och Byggservice AB
Kaggens Täppas v. 9
178 54 EKERÖ


Jonsson & Wiklund Måleri AB
Ekv. 23 A
178 33 Ekerö


Ekuddens. Måleri.
Fröjs v. 18
178 54 EKERÖ

Annons:

Kostnad för målare i Ekerö

Pris och kostnad för målare i Ekerö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Ekerö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Ekerö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Ekerö.

Målarfakta om Ekerö

I Ekerö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Ekerö:

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Ekerö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Ekerö.

I Ekerö fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Ekerö. Om du ändå inte hittar någon målare i Ekerö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.