Målare i Djursholm

Annons:

Målare i Djursholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Djursholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Djursholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Djursholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Djursholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Djursholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Djursholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Djursholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Djursholm.

Ekeby Måleri
Frodev. 13
182 55 DJURSHOLM


Olsson Målerifirma AB, Paul
Östbergav. 14
182 62 DJURSHOLM


NORRORTs KARM & BÅGE FÖNSTERRENOVERING HB
Östbergav. 14
182 62 DJURSHOLM

Annons:

Kostnad för målare i Djursholm

Pris och kostnad för målare i Djursholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Djursholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Djursholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Djursholm.

Målarfakta om Djursholm

I Djursholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Djursholm:

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun vars bebyggelse utgör en del av tätorten Stockholm, belägen norr om Stockholm vid Stora och Lilla Värtan.

Yta:
Invånarantal: , år

Här kan kan du läsa mer om orten Djursholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Djursholm.

I Djursholm fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Djursholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Djursholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.