Målare i Djurhamn

Annons:

Målare i Djurhamn - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Djurhamn som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 8 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Djurhamn. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Djurhamn som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Djurhamn för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Djurhamn som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Djurhamn

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Djurhamn vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Djurhamn.

MY Montage & Inredning
Skepparöv. 5
139 73 Djurhamn


Anders Måleri & Bygg
Jessens Backe 22
139 75 Djurhamn


Djurhamns Måleri
Sörbyv. 18
139 73 Djurhamn


Peter Björklunds Måleri AB
Alv. 2
139 73 Djurhamn


Roll On Måleri AB
Djurdalsv. 7
139 72 DJURHAMN


Skärgårdens Måleri Värmdö AB
Sörbyv. 18
139 73 Djurhamn


Painting Service I Nacka Ab
Stavsnäsv. 231
139 72 DJURHAMN


Davrins Måleri
Fjällsviksv. 5
139 74 DJURHAMN

Annons:

Kostnad för målare i Djurhamn

Pris och kostnad för målare i Djurhamn kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Djurhamn. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Djurhamn kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Djurhamn.

Målarfakta om Djurhamn

I Djurhamn finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Djurhamn:

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Djurhamn om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Djurhamn.

I Djurhamn fanns det totalt 8 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Djurhamn. Om du ändå inte hittar någon målare i Djurhamn som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.