Målare i Dalarö

Annons:

Målare i Dalarö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Dalarö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 7 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Dalarö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Dalarö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Dalarö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Dalarö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Dalarö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Dalarö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Dalarö.

Dalarö Måleriservice AB
Kanalv. 6
137 71 Dalarö


Fri, Kenneth
Nämdöv. 60
137 71 Dalarö


Camillas Måleri
Nämdöv. 8
137 71 Dalarö


Dalarö Fartygsbemanning Jonas Carlsson
Runmaröv. 78
137 71 Dalarö


Skadeservice Dalarö AB
Odinsv. 20
137 70 DALARÖKastanjen Måleri
Edesöv. 12


Carls Company HB
Odinsv. 47
137 70 DALARÖ

Annons:

Kostnad för målare i Dalarö

Pris och kostnad för målare i Dalarö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Dalarö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Dalarö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Dalarö.

Målarfakta om Dalarö

I Dalarö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Dalarö:

Dalarö är en tätort i Haninge kommun och en skärgårdsort i Stockholms södra skärgård, sommartid populär bland sommargäster och båtturister. Dalarö har som samhälle anor tillbaka till 1600-talet, beläget som det är vid stora farleden söderifrån in emot Stockholm. Under stormaktstiden fick man regelbundna flottbesök.

Yta: 167,52 hektar
Invånarantal: 1 199, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Dalarö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Dalarö.

I Dalarö fanns det totalt 7 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Dalarö. Om du ändå inte hittar någon målare i Dalarö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.