Målare i Bergshamra

Annons:

Målare i Bergshamra - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bergshamra som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bergshamra. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bergshamra som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bergshamra för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bergshamra som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bergshamra

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bergshamra vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bergshamra.

Norrortsmålarna AB
Länna skolväg 25
761 11 Bergshamra


Måleri 90 AB
Bergsundsvägen 34
761 12 BERGSHAMRA


Gerkmans Måleri AB
Bergshamra byväg 24
761 11 Bergshamra


Leif Almqvist Måleritjänst
Östervik 9
761 12 BERGSHAMRA


Stockholm Lägenhetsrenoveringar AB
Svensboda 161
760 10 Bergshamra

Annons:

Kostnad för målare i Bergshamra

Pris och kostnad för målare i Bergshamra kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bergshamra. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bergshamra kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bergshamra.

Målarfakta om Bergshamra

I Bergshamra finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bergshamra:

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Bergshamra om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bergshamra.

I Bergshamra fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bergshamra. Om du ändå inte hittar någon målare i Bergshamra som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.