Målare - Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen

Annons:

Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Bandhagen. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Bandhagen kan du ta kontakt med Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Bandhagen. Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice är ett av flera målerier i Bandhagen som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen.

Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice
Harpsundsv. 41
124 58 Bandhagen
08 - 86 39 29


Karta och vägbeskrivning till Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Bandhagen.

Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice
Harpsundsv. 41
124 58 Bandhagen
08 - 86 39 29

Annons:

Pris på målning i Bandhagen - Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice

pris för målning varierar mellan Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice och andra målare i Bandhagen så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Bandhagen samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Bandhagen.

Kommenterat om Bengt Johanssons Måleri & Fastighetsservice i Bandhagen