Målare - Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen

Annons:

Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Bandhagen. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Bandhagen kan du ta kontakt med Pefix Måleri & Ventsanering för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Bandhagen. Pefix Måleri & Ventsanering är ett av flera målerier i Bandhagen som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen.

Pefix Måleri & Ventsanering
Olshammarsg. 93
124 76 Bandhagen
070 - 587 98 97


Karta och vägbeskrivning till Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Bandhagen.

Pefix Måleri & Ventsanering
Olshammarsg. 93
124 76 Bandhagen
070 - 587 98 97

Annons:

Pris på målning i Bandhagen - Pefix Måleri & Ventsanering

pris för målning varierar mellan Pefix Måleri & Ventsanering och andra målare i Bandhagen så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Bandhagen samt i hela Stockholm. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Bandhagen.

Kommenterat om Pefix Måleri & Ventsanering i Bandhagen