Målare i Bagarmossen

Annons:

Målare i Bagarmossen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Bagarmossen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 6 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Bagarmossen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Bagarmossen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Bagarmossen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Bagarmossen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Bagarmossen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Bagarmossen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Bagarmossen.

Ch Linds Måleri, AB
Ljusnev. 30
128 48 BAGARMOSSEN


Sertec
Byälvsv. 149
128 47 Bagarmossen


Målerifirma Peter Wahlman
Emåg. 9
128 46 BAGARMOSSEN


Renvik Städ & Bygg
Nissastigen 32
128 41 Bagarmossen


R.B. Nilsson Bygg & Måleri AB
Gimåg. 36
128 48 BAGARMOSSEN


Tlt Bygg Och Måleri
Rusthållarv. 123
128 44 BAGARMOSSEN

Annons:

Kostnad för målare i Bagarmossen

Pris och kostnad för målare i Bagarmossen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Bagarmossen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Bagarmossen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Bagarmossen.

Målarfakta om Bagarmossen

I Bagarmossen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Bagarmossen:

Bagarmossen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Kärrtorp i norr, Skarpnäcks gård i syd och sydväst samt till Nacka kommun i öster. De gamla områdena från 1950-talet består av en blandning av låga flerfamiljshus och småhus- respektive radhusområden.

Yta: 198 hektar
Invånarantal: 10 915, år 2015

Här kan kan du läsa mer om orten Bagarmossen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Bagarmossen.

I Bagarmossen fanns det totalt 6 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Bagarmossen. Om du ändå inte hittar någon målare i Bagarmossen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.