Målare i Älta

Annons:

Målare i Älta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Älta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 10 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Älta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Älta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Älta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Älta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Älta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Älta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Älta.

B.Larssons Måleri
Tallkottsv. 3
138 36 ÄLTA


Björn Pettersson Målerifirma
Backstigen 13
138 34 ÄLTA


Strandåker Mark & Fastighetsservice AB
Oxelv. 13
138 31 ältaMalmsjö Målerifirma och Fastighetsservice
Erstaviksv. 51 A


FruängenS Måleri
Oxelv. 28
138 31 älta


L Sallanders Måleri och Fastighetsservice
Hedvigslundsv. 14
138 35 älta


Söderdahl Målerifirma HB, P.A.
Tellusv. 2 A
138 35 älta


Nn Måleri och Städtjänster HB
Stensöv. 6
138 30 ÄLTA


Jbs Designbygg & Måleri I Sthlm AB
Ältav. 170
138 33 ältaJonas Hellgren AB
Strålsjöv

Annons:

Kostnad för målare i Älta

Pris och kostnad för målare i Älta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Älta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Älta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Älta.

Målarfakta om Älta

I Älta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Älta:

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Älta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Älta.

I Älta fanns det totalt 10 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Älta. Om du ändå inte hittar någon målare i Älta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.