Målare i Adelsö

Annons:

Målare i Adelsö - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Adelsö som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Adelsö. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Adelsö som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Adelsö för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Adelsö som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Adelsö

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Adelsö vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Adelsö.

Sättra Snickeri AB
Sättra Gård Sjövillan 1
178 92 ADELSÖAB Thours Måleri
Adelsö Ringv. 61 BSättra Måleri AB
Sättra

Annons:

Kostnad för målare i Adelsö

Pris och kostnad för målare i Adelsö kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Adelsö. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Adelsö kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Adelsö.

Målarfakta om Adelsö

I Adelsö finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Adelsö:

Adelsö eller Adelsön (äldre namn: Alsnu) är en större ö i östra Mälaren, i Adelsö socken, i Ekerö kommun, Uppland, Stockholms län. Ön är omkring tio kilometer lång och mellan två och fyra kilometer bred och är 25,79 kvadratkilometer. Adelsös historia börjar redan på stenåldern, vilket vissa fynd från den tiden vittnar om.

Yta: 25,79 km2
Invånarantal: 750, år 1999

Här kan kan du läsa mer om orten Adelsö om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Adelsö.

I Adelsö fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Adelsö. Om du ändå inte hittar någon målare i Adelsö som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Stockholm.