Målare i Vingåker

Annons:

Målare i Vingåker - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vingåker som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vingåker. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vingåker som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vingåker för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vingåker som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vingåker

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vingåker vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vingåker.

Marsjö Tvätt och Målningsservice
Marsjö Olsbo
643 94 Vingåker


Anderssons Måleriservice AB
Passg. 10
643 33 VINGÅKERGrupp Venesverg KB
Vik 5


Röfärgarn Vingåker
Fågeltorp 1
643 91 VINGÅKER

Annons:

Kostnad för målare i Vingåker

Pris och kostnad för målare i Vingåker kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vingåker. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vingåker kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vingåker.

Målarfakta om Vingåker

I Vingåker finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vingåker:

Vingåker är en tätort i Södermanland och centralort i Vingåkers kommun, Södermanlands län. Vingåkersån flyter genom Vingåker. Orten låg ursprungligen kring Västra Vingåkers kyrka.

Yta: 386,85 hektar
Invånarantal: 4282, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vingåker om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vingåker.

I Vingåker fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vingåker. Om du ändå inte hittar någon målare i Vingåker som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.