Målare i Valla

Annons:

Målare i Valla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Valla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 1 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Valla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Valla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Valla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Valla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Valla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Valla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Valla.

Valla Måleri
Kölsta 2
641 62 VALLA

Annons:

Kostnad för målare i Valla

Pris och kostnad för målare i Valla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Valla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Valla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Valla.

Målarfakta om Valla

I Valla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Valla:

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Valla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Valla.

I Valla fanns det totalt 1 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Valla. Om du ändå inte hittar någon målare i Valla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.