Målare i Vagnhärad

Annons:

Målare i Vagnhärad - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Vagnhärad som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Vagnhärad. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Vagnhärad som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Vagnhärad för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Vagnhärad som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Vagnhärad

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Vagnhärad vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Vagnhärad.

Bernhardsson Måleri AB
Kalkbruksv. 2
610 71 VAGNHÄRAD


Bernhardsson Måleri
Husbyv. 20
610 71 VAGNHÄRAD


Älverud Måleri AB
Hasselv. 6
610 71 VAGNHÄRAD

Annons:

Kostnad för målare i Vagnhärad

Pris och kostnad för målare i Vagnhärad kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Vagnhärad. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Vagnhärad kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Vagnhärad.

Målarfakta om Vagnhärad

I Vagnhärad finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Vagnhärad:

Vagnhärad är en tätort i Trosa kommun och kyrkbyn i Vagnhärads socken, belägen mellan Gnesta, Södertälje och Trosa. Vagnhärads socken omnämns första gången som Wanghæradh 1350. Det anses vara ett forntida bygdenamn där härad har betydelsen "bygd".

Yta: 290,51 hektar
Invånarantal: 3324, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Vagnhärad om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Vagnhärad.

I Vagnhärad fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Vagnhärad. Om du ändå inte hittar någon målare i Vagnhärad som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.