Målare i Torshälla

Annons:

Målare i Torshälla - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Torshälla som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 4 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Torshälla. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Torshälla som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Torshälla för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Torshälla som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Torshälla

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Torshälla vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Torshälla.

CIM AB
Nybyv. 2
644 31 Torshälla


Eskilstuna Mur & Puts AB
Eskilstunav. 31
644 30 TORSHÄLLA


Ellfolk Bygg AB
Ekbacken 9
644 30 TORSHÄLLA


Wn Fasad AB
Roxnäsv. 24
644 36 TORSHÄLLA

Annons:

Kostnad för målare i Torshälla

Pris och kostnad för målare i Torshälla kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Torshälla. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Torshälla kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Torshälla.

Målarfakta om Torshälla

I Torshälla finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Torshälla:

Torshälla är en tätort i Eskilstuna kommun i Södermanlands län. Torshälla är en tidigare handels- och hantverksstad, grundad på medeltiden som handelscentrum för landskapet Rekarne. Sedan 1800-talet finns även en större stålindustri vid Nyby bruk, en bruksort som idag är sammanväxt med Torshälla.

Yta: 563,77 hektar
Invånarantal: 7612, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Torshälla om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Torshälla.

I Torshälla fanns det totalt 4 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Torshälla. Om du ändå inte hittar någon målare i Torshälla som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.