Målare i Strängnäs

Annons:

Målare i Strängnäs - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Strängnäs som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 15 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Strängnäs. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Strängnäs som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Strängnäs för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Strängnäs som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Strängnäs

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Strängnäs vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Strängnäs.

Strängnäs Måleri AB
Brunnsv. 90
645 43 STRÄNGNÄS


Länna Måleri
Söderlänna Ekbacken
645 91 Strängnäs


Byggrespons I Mälardalen AB
Nordfeldts v. 9
645 51 Strängnäs


Inne, Boutique
Bollv. 12 B
645 50 STRÄNGNÄS


Blic Måleri I Mälardalen AB
Nyponstigen 90
645 43 STRÄNGNÄSFredrik Aker Måleri AB
Merlännav


H.Söderbergs Måleri AB
Tallåsv. 9
645 32 STRÄNGNÄS


Lönnbergs Måleri i Eskilstuna AB
Erikslundsv. 2
645 34 STRÄNGNÄS


Johanssons Måleri Ab, Leif
Eldsund
645 92 STRÄNGNÄS


Sandå Sörmland AB
Järnvägsg. 4
645 31 Strängnäs


Åslund, Dennis
Stenmossev. 5
645 93 Strängnäs


Rosenströms Bygg AB
Vansö Nyby 4
645 92 STRÄNGNÄS


Söderbergs Måleri, Göran
Skogsv. 27
645 34 STRÄNGNÄS


Dempas Måleri AB
Stenmossev. 5
645 93 SträngnäsHeikkis Måleri AB
Vansö

Annons:

Kostnad för målare i Strängnäs

Pris och kostnad för målare i Strängnäs kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Strängnäs. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Strängnäs kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Strängnäs.

Målarfakta om Strängnäs

I Strängnäs finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Strängnäs:

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Strängnäs om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Strängnäs.

I Strängnäs fanns det totalt 15 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Strängnäs. Om du ändå inte hittar någon målare i Strängnäs som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.