Målare i Stigtomta

Annons:

Målare i Stigtomta - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stigtomta som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stigtomta. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stigtomta som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stigtomta för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stigtomta som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stigtomta

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stigtomta vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stigtomta.

Nyköpings Måleri
Målarv. 1
611 72 STIGTOMTA


G A Måleri AB
Målarv. 1
611 72 STIGTOMTA

Annons:

Kostnad för målare i Stigtomta

Pris och kostnad för målare i Stigtomta kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stigtomta. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stigtomta kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stigtomta.

Målarfakta om Stigtomta

I Stigtomta finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stigtomta:

Stigtomta är en tätort i Nyköpings kommun och kyrkbyn i Stigtomta socken. Orten ligger cirka 15 km nordväst om Nyköping längs med riksväg 52 som passerar rakt igenom samhället. I Stigtomta finns Stigtomta kyrka.

Yta: 179,22 hektar
Invånarantal: 1942, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stigtomta om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stigtomta.

I Stigtomta fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stigtomta. Om du ändå inte hittar någon målare i Stigtomta som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.