Målare i Stallarholmen

Annons:

Målare i Stallarholmen - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Stallarholmen som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 3 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Stallarholmen. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Stallarholmen som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Stallarholmen för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Stallarholmen som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Stallarholmen

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Stallarholmen vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Stallarholmen.

Målarmästaren I Strängnäs AB
Genv. 11
645 62 STALLARHOLMEN


Stallarholmens Måleri i Vreta AB
Wahlgrens v. 2
645 61 Stallarholmen


Rista Måleri I Stallarholmen, AB
Brov. 32
645 62 STALLARHOLMEN

Annons:

Kostnad för målare i Stallarholmen

Pris och kostnad för målare i Stallarholmen kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Stallarholmen. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Stallarholmen kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Stallarholmen.

Målarfakta om Stallarholmen

I Stallarholmen finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Stallarholmen:

Stallarholmen är en tätort i Strängnäs kommun i Södermanlands län med anor från 1500- eller 1600-talet. Stallarholmen ligger vid Mälaren och är delvis beläget på fastlandet och delvis på ön Selaön (Sveriges största insjö-ö).

Yta: 195,17 hektar
Invånarantal: 1623, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Stallarholmen om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Stallarholmen.

I Stallarholmen fanns det totalt 3 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Stallarholmen. Om du ändå inte hittar någon målare i Stallarholmen som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.