Målare i Sparreholm

Annons:

Målare i Sparreholm - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Sparreholm som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 5 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Sparreholm. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Sparreholm som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Sparreholm för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Sparreholm som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Sparreholm

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Sparreholm vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Sparreholm.

Sparreholms Måleri
Nyg. 28
649 30 SPARREHOLM


Jbg S-Holm AB
Nyköpingsvägen
649 30 SPARREHOLM


Färghuset Sparreholm
Skarvnäsv. 5
649 30 SPARREHOLM


Kulturmålarna I Flen AB
Hasselbacken
649 91 SparreholmRämö Fastighetstjänst
Solv. 12

Annons:

Kostnad för målare i Sparreholm

Pris och kostnad för målare i Sparreholm kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Sparreholm. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Sparreholm kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Sparreholm.

Målarfakta om Sparreholm

I Sparreholm finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Sparreholm:

Sparreholm är en tätort i Flens kommun i Södermanlands län. Strax norr om tätorten ligger Sparreholms slott. Orten har vuxit upp runt järnvägsstationen vid västra stambanan som öppnades 1862.

Yta: 115,91 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Sparreholm om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Sparreholm.

I Sparreholm fanns det totalt 5 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Sparreholm. Om du ändå inte hittar någon målare i Sparreholm som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.