Målare i Skogstorp

Annons:

Målare i Skogstorp - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Skogstorp som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 2 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Skogstorp. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Skogstorp som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Skogstorp för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Skogstorp som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Skogstorp

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Skogstorp vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Skogstorp.

P. Bjerkedals AB
Ripv. 20
633 69 SKOGSTORP


Skogstorps Måleri AB
Åsav. 15 B
633 69 SKOGSTORP

Annons:

Kostnad för målare i Skogstorp

Pris och kostnad för målare i Skogstorp kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Skogstorp. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Skogstorp kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Skogstorp.

Målarfakta om Skogstorp

I Skogstorp finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Skogstorp:

Skogstorp är en tätort i Eskilstuna kommun belägen i Husby-Rekarne socken. Eskilstunaån passerar genom Skogstorp som ligger cirka 5 kilometer söder om centrala Eskilstuna. Redan på bronsåldern fanns bebyggelse i Skogstorp. Skogstorpsyxan är ett känt fornfynd från den tiden som påträffats i Kälbyravinen på andra sidan Eskilstunaån.

Yta: 264,56 hektar
Invånarantal: 2860, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Skogstorp om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Skogstorp.

I Skogstorp fanns det totalt 2 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Skogstorp. Om du ändå inte hittar någon målare i Skogstorp som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.