Målare - Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund

Annons:

Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund är ett måleri som sysslar med bl.a. spackling, slipning, målning och tapetsering av hus, lägenheter och andra fastigheter i Oxelösund. Om du behöver hjälp med någon form av målningsarbete i Oxelösund kan du ta kontakt med Lindells Måleritjänst AB för mer information och eventuellt be om offert eller kostnadsförslag på målning eller tapetsering i Oxelösund. Lindells Måleritjänst AB är ett av flera målerier i Oxelösund som du kan anlita för målningsarbete.
Annons:

Kontakta Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund, en målare

Nedanför hittar du adress och telefonnummer till målare Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund.

Lindells Måleritjänst AB
Torgg. 20
613 30 Oxelösund
0155 - 316 90


Karta och vägbeskrivning till Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund

Här kan du ta del av vägbeskrivning och karta till måleriet Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund som kan hjälpa dig med olika former av måleriarbeten som t.ex. tapetsering, målning och spackling i Oxelösund.

Lindells Måleritjänst AB
Torgg. 20
613 30 Oxelösund
0155 - 316 90

Annons:

Pris på målning i Oxelösund - Lindells Måleritjänst AB

pris för målning varierar mellan Lindells Måleritjänst AB och andra målare i Oxelösund så kan det vara lönsamt att ta reda på pris på målning och tapetsering hos andra målerier i Oxelösund samt i hela Södermanland. På så vis kan du försäkra dig om bästa pris på de tjänster från målare du vill köpa i Oxelösund.

Kommenterat om Lindells Måleritjänst AB i Oxelösund