Målare i Oxelösund

Annons:

Målare i Oxelösund - erfarna och duktiga målare som arbetar på måleri i Oxelösund som du kan anlita till ditt nästa byggprojekt. Sammanlagt så finns det 9 olika målerier som du kan kontakta när du vill anlita en målare i Oxelösund. För att du ska kunna få bästa pris på det målararbetet i Oxelösund som du vill få hjälp med rekommenderar vi att du kontaktar ett par olika målare i Oxelösund för att få en offert eller kostnadsförslag. För att få tips på vilka målare och målerier i Oxelösund som du ska kontakta föreslår vi att du frågar grannar och släktingar.
Annons:

Målare i Oxelösund

Nedan ser ni vår kompletta lista över alla målerier och målare i Oxelösund vilka du kan anlita när du vill få hjälp med att spackla, slipa, måla och tapetsera i Oxelösund.

Lindells Måleritjänst AB
Torgg. 20
613 30 Oxelösund


Pjs Måleri
Sjög. 22 A
613 33 OXELÖSUND


Bsm Måleri AB
Vallsundsv. 150
613 36 OxelösundWahlströms Måleri & Bygg I Stockholm AB
Talluddsv. 15


Ml Måleri
Jagarstigen 14
613 35 OXELÖSUND


Firma Exass I Oxelösund, AB
Idvägen 3
613 35 OXELÖSUND


Bygg och Markelit I Sörmland, AB
Stjärnholms Gård 5
613 41 Oxelösund


Magnus Nilsson Måleri & Design Nyköping AB
Björntorpsv. 67
613 35 OXELÖSUND


Bennys Måleri
Femörev. 49
613 35 OXELÖSUND

Annons:

Kostnad för målare i Oxelösund

Pris och kostnad för målare i Oxelösund kan variera en hel del beroende på valt måleri samt de olika förutsättningar som gäller för aktuellt måleri arbete i Oxelösund. För aktuella prisuppgifter angående pris och kostnad för målare i Oxelösund kan du prata med grannar eller kontakta några olika målerier i Oxelösund.

Målarfakta om Oxelösund

I Oxelösund finns det minst ett måleri som har målare som du kan anlita till målning eller tapetsering. Nedan hittar du en del fakta om orten Oxelösund:

Oxelösund är en tätort i Södermanland och centralort i Oxelösunds kommun, Södermanlands län. Tätorten är den sydligaste centralorten i Svealand och har nära förbindelser med den större grannorten Nyköping. Ortnamnet Oxløsundh 1438 avseende ett sund vid ön Oxelö har syftning på trädbeteckningen oxel.

Yta: 1 157,12 hektar
Invånarantal: 10870, år 2010

Här kan kan du läsa mer om orten Oxelösund om du skulle vilja veta annat än saker relaterat till målare och målerier i Oxelösund.

I Oxelösund fanns det totalt 9 olika målare att välja mellan när du vill få hjälp med tapetsering, målning, slipning eller spackling i Oxelösund. Om du ändå inte hittar någon målare i Oxelösund som är ledig eller som du vill anlita kan du leta vidare efter målare i andra orter i Södermanland.